Το Golden Tennis Club υποδέχεται τον Κώστα Περγαντή

Τον προπονητή αντισφαίρισης και κορυφαίο αθλητικό ψυχολόγο, Κώστα Περγαντή, ο οποίος είναι μέρος της ομάδας που υποστηρίζει αγωνιστικά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το Golden Tennis Club θα τον υποδεχτεί με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στις 17.00. Ο Κώστας Περγαντής, πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακό στη Γλασκώβη, εκπαιδεύτηκε στην προσωποκεντρική προσέγγιση κι από τότε συνεργάζεται με νέους ανθρώπους που κυνηγούν το όνειρό τους στον αθλητισμό.

Η πρώτη του επαφή με τον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ τους δύο τελευταίους μήνες η συνεργασία τους, με αφορμή την χωμάτινη σεζόν στην Ευρώπη, ήταν καθημερινή.
Όσοι βρεθούν στη συνάντηση που διοργανώνει ο Όμιλος στο χώρο των γηπέδων του, στον Καστελόκαμπο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα, να ανακαλύψουν τον τρόπο που δουλεύει, αλλά και να μοιραστούν μαζί του σχέδια, όνειρα, απορίες ή ιδέες. Επίσης, η επίσκεψή του στο Golden Tennis Club επιφυλάσσει και εκπλήξεις, καθώς αποτελεί την αφετηρία μίας φιλόδοξης συνεργασίας σε προπονητικό επίπεδο.

Η μακροχρόνια φιλία του Κώστα με τον head coach του Ομίλου, Κώστα Σπανό αλλά και κάθε παιδί του ομίλου μας ξεχωριστά, είναι το κίνητρο και το καύσιμο πίσω από αυτή την προσπάθεια. Σας περιμένουμε!