Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση!

Πλούσια αγωνιστική δράση, εξαιρετικές αναμετρήσεις, αλλά και δεκάδες διακρίσεις για τους αθλητές του Golden Tennis Club επεφύλαξε το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου.
Οι αθλητές του Golden Tennis Club έκαναν… αισθητή την παρουσία τους, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που διεξήχθησαν σε Ιωάννινα, Πάτρα και Τρίπολη, καταγράφοντας σημαντικές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε2 που διεξήχθη στα Ιωάννινα, συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του Ομίλου, οι οποίοι κατάφεραν με την εμφάνισή τους να ξεχωρίσουν. Ο Νικόλαος Σερέτης κατετάγη στους «4» του κυρίως ταμπλό, ο Φίλιππος Σπανός στους «16», ενώ οι Πάνος Παναγόπουλος και Πάνος Γιαννακόπουλος έφθασαν στους «32».

Αντίστοιχα, στο Ενωσιακό Ατομικό Προπαιδικό Τουρνουά Junior U10 που διεξήχθη στην Τρίπολη, ο αθλητής του Golden Tennis Club, Πάνος Γιαννακόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση, κερδίζοντας 2-0 σετ, τον επίσης Πατρινό αθλητή, Βασίλειο Τζιούμη.

Κορυφαία στιγμή όμως, του Σαββατοκύριακου υπήρξε το Ενωσιακό Ατομικό Προπαιδικό Τουρνουά Junior U10, το οποίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Golden Tennis Club με εξαιρετική επιτυχία.Οι μικροί αθλητές του Ομίλου αναδείχτηκαν και πάλι «πρωταγωνιστές», καθώς στο Τουρνουά κατέλαβαν την πρώτη θέση στο κυρίως ταμπλό ο Μάξιμος Παναγιωτόπουλος, τη 2η, ο Χρήστος Μπατζάκας και την 3η θέση ο Παναγιώτης Τζούρος, ενώ στα consolation την 1η θέση κατέκτησε ο Παντελής Τζούρος, τη 2η ο Μάρκος Παπαδόπουλος, την 3η ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος και την 4η, ο Κυριάκος Αβραμίδης. Επίσης, στα κορίτσια, οι μικρές αθλήτριες του Golden Tennis Club με πολύ καλή εμφάνιση πέτυχαν τις εξής διακρίσεις: η Σοφία Σερέτη στην 3η θέση, η Αριάδνη Παναγοπούλου στην 4η και η Ελισάβετ Παναγοπούλου στην 5η.

Η πρόεδρος του Golden Tennis Club συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά και τις διακρίσεις τους, καθώς και ιδιαίτερα τους προπονητές κι όλο το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση του Ενωσιακού Τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Χρυσού Ομίλου.

#Μας_κάνατε_υπερήφανους_για_ακόμη_μία_φορά #Συνεχίζουμε_δυναμικά