Τα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ τένις TTK στην Ελλάδα!

Η Ιταλική εταιρεία αθλητικής ένδυσης ΤΤΚ αποκτά αντιπρόσωπο στην Eλλάδα και στην Κύπρο. Ο Κώστας Σπανός γνωστός προπονητής και ιδιοκτήτης του GOLDEN TENNIS CLUB απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Marco Sartorello, ιδιοκτήτη της εταιρείας, στο “Νησί των Ανέμων”.

Η TTK ιδρύθηκε το 1998 στο Udine της Ιταλίας χάρη σε μια διαίσθηση του ιδρυτή της: να φέρει ένα άνεμο καινοτομίας, χρώματος και δημιουργίας στον κόσμο του τένις.

Ο στόχος είναι φιλόδοξος: να ξεκινήσει ένα εμπορικό σήμα με εντελώς διαφορετική προσέγγιση και επικοινωνία αποκλειστικά για το τένις. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα νέο τρόπο παραγωγής και διανομής συνδυάζοντας τις ανάγκες του λιανοπωλητή με αυτές των αθλητικών κέντρων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα TTK, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά προϊόντων «ad hoc», όχι μόνο glam, αλλά και με υψηλή ποιότητα.

Προσθέτει στις συλλογές της φωτεινά χρώματα, σε αντίθεση με τη συνήθεια του απόλυτου λευκού, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μια άμεση αποδοχή μεταξύ των νέων παικτών (και όχι μόνο) σε όλη την Ευρώπη.

Η πρώτη σημαντική συνεργασία της ήταν το 2000 με την Ακαδημία SANCHEZ-CASAL στη Βαρκελώνη, μία από της μεγαλύτερες σχολές TENNIS παγκοσμίως. Μετά από αυτή την συνεργασία δημιουργούνται και νέες με τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη κορυφαία της συνεργασία με το DAVIS CUP.

Το 2003 δημιουργεί την ομάδα TTK-WARRIORS, ένα φιλόδοξο έργο με στόχο να υποστηρίζει χορηγικά νέους πρωταθλητές στο άθλημα. Η δράση αυτή ξεπερνά κάθε πρόβλεψη και σήμερα έχει να παρουσιάσει 40.000 συμμετοχές στο WARRIORS TOUR, που διοργανώνεται σε όλες τις κύριες Ευρωπαϊκές χώρες.

Σήμερα η TTK, βελτιώνεται σταθερά στο παραγωγικό και εμπορικό κομμάτι ξεκινώντας ένα καινοτόμο σύστημα για την ταχύτερη αποστολή των παραγγελιών, βελτιστοποιώντας τις πρώτες ύλες παραγωγής των προϊόντων της και επαναπροσδιορίζοντάς τα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων τάσεων της αγοράς.

Δείτε όλα τα προϊόντα TTK στο http://www.tennisteknology.com